Diverse

Duscha med stil utomhus

Går du i tankarna på att ta steget längre? Bryta dig loss från det vanliga svensson hushållet och testa något annat. Ett bra steg kan vara att skaffa en utedusch. En utedusch ger dig helt nya upplevelser. Känslan av att duscha, samtidigt som du är ute och känner den härliga luften på dig, det är något speciellt. Det är en känsla man gärna känner dagligen, vare sig det är varma dagar, eller om det är kalla dagar. Placerad utomhus dusch på ett lägligt ställe. Ett ställe där du kan koppla av och få ro. Du behöver inte oroa dig över att någon ska se, det finns skydd att köpa med.

Välj rätt dusch

Ute på marknaden finns det en hel del olika duschar att välja mellan. Det finns lyx duscharna där du kan duscha i varmt vatten så länge du vill. En stående dusch som är rejäl och står stadigt, en bra dusch helt enkelt. Sen finns det även genomströmningsvärmare, lät det konstigt? Det är det inte. Det är en dusch som går med hjälp av gasol. Även med denna har du en stadig värme att duscha med. Dessutom så finns den att köpa i olika storlekar. Så är ni en stor familj så kan ni alla duscha efter varandra med bra varmvatten om ni köper största modellen. Det skiljer sig inte extremt mycket i pris heller. Utöver det har vi även solduschen. Det är en sol som värmer upp av solen.

Med miljön i tanke

Det är inte bara att duscha ute och göra det utan tanke. Våra vanliga tvål, schampo och balsam innehåller mycket som inte är snällt mot miljön. Från samma ställe du köper duschen från kan du även köpa miljövänliga tvålprodukter att använda dig av. Med dessa kan du i gott samvete tvåla in dig utomhus utan att skada miljön.

utomhus dusch

Skriv et svar