Diverse

Filter till din Roborock?

Som du kanske märkt är Roborock en mycket prisvärd robotdammsugare som är lagom bra på allt. Roborock S5 Max har några år på nacken men är fortfarande den bästa robotdammsugaren på marknaden när det kommer till prisvärdhet. Något av det viktigaste till din Roborock är filter. Vi berättar mer om filter till din Roborock.

Rengör och byt filter ofta

För att roboten ska kunna städa på optimalt sätt ska du byta Roborock filter ofta.

Följ dessa steg när du ska byta filter:

1. Öppna robotens huvudkåpa, tryck ut spärren till damm- behållaren och ta bort dammbehållaren.

2. Öppna locket på dammbehållaren enligt visad riktning och häll ut innehållet.

3. Fyll dammbehållaren med rent vatten och stäng locket. Skaka dammbehållaren försiktigt och häll sedan ut det smutsiga vattnet.

4. Ta bort filtret och rengör det med vatten.

5. Skölj upprepade gånger och knacka på filterramen för att ta bort så mycket smuts som möjligt.

6. Låt filtret torka innan du sätter tillbaka det. Det är rekommenderat att låta det torka under 24 timmar. Det är rekommenderat att växla mellan två filter.

Utbytes HEPA filter till Xiaomi Roborock robotdammsugare. Detta uppdaterade HEPA-filter innehåller även ett meshnät som gör att rengöring av HEPA filtret underlättas.

Många fördelar med nytt filter

Att du bytt till nytt filter gör att din robotdammsugare fungerar optimalt. Din robotdammsugare kombinerar både dammsugare och mopp i samma robot. Den identifierar och rengör snabbt fläckar som uppstår i vardagsstressen, ibland innan du själv har hunnit uppfatta dem. En annan fördel som är svår att bortse från är att roboten städar när du inte är hemma. Via Roborockappen kan du dessutom följa arbetet direkt i din mobil. Apropå filter så fungerar dessutom rengöringen av sig självt. En station där roboten tömmer damm, rengör sig själv, automatiskt fyller på med vatten och laddar batterierna är i allra högsta grad en effektiv maskin.

Skriv et svar