Kläder

Jultröja dam

En jultröja är inte bara en jultröja. Det här är ett plagg många förknippar med nostalgi. På 80-talet hade detta plagg sin storhetstid. Jultröjor finns i så många olika varianter och kan användas vid många olika tillfällen. Detta utskällda men ack så roliga plagg! Du kanske inte har tänkt på det men jultröjan kan kombineras på många olika sätt.

Så här kan du variera din out-fit till jultröjan:

  • Bär en matchande halsduk till. Varför inte en röd? Grön eller blå passar också bra ihop.
  • Du behöver inte alltid ha byxor till. Kjol går lika bra och gör att det känns festligare. En röd kjol passar perfekt till julafton. Jeanskjol passar också bra till. Kombinationen svart kjol med höga stövlar och en jultröja till är också en hit!
  • Ett par svarta läderbyxor kan vara riktigt snyggt, speciellt till en mer klassisk modell av jultröjan.
  • Röda byxor tillsammans med en grå jultröja är en annan fin kombination.
  • Självklart kan man alltid matcha jultröjan med ett par vanliga jeans.
  • Om du vill se mera proper ut kan du kombinera med en skjorta till tröjan. Använd en skjorta som matchar en av färgerna i tröjan så blir det mer stilrent.

Jultröjor är unika på sitt helt eget sätt och du kommer garanterat få massa uppmärksamhet. Se bara till att du bär de lite mer speciella jultröjorna så de passar till situationen. När man bär en jultröja kan man nästan inte låta bli att komma i julstämning. Detta plagg är verkligen en stämningshöjare och även om det kan verka lite ytligt så blir folk ofta väldigt glada av att se en. Tro det eller ej men jultröjan har faktiskt en funktion, den håller dig varm! Visar termometern minusgrader har du ingen ursäkt för att inte skaffa dig en!

Skriv et svar