Diverse

Köp en gocube

Med gocube kan du uppleva en helt ny värld med rubiks kub och lära dig lösa kuben på ett både roligt och interaktivt sätt. Det tar inte mer än 1 timme! Dessutom kan du öva på olika minispel och anta utmaningar tack vare den tillhörande appen som du laddar hem till din telefon eller surfplatta. Du kan också mäta dina lösningar för att optimera ditt sätt att lösa kuben.

Gocube är social och du kan spela och tävla mot andra speedcubers på nätet – kämpa på och försök att komma upp på den globala topplistan. Du hittar din egen gocube här: https://mastercubestore.se/gocube/1591-gocube-edge-full-pack-850007562236.html

Gocube är en perfekt present

Letar du efter en bra present till ditt barn eller kanske till någon vän eller bekant? Då kan gocube vara ett perfekt alternativ. Många har hört talas om rubiks kub, men få har hört talas om gocube. Den sociala och tekniska dimensionen när det gäller gocube gör den mycket mer intressant än en vanlig rubiks kub. Så det här är verkligen en perfekt present, för såväl din sambo som din mamma, pappa eller varför inte granne?

Utmana ditt intellekt med gocube

Gocube är en utmärkt utmaning för dig som gillar kluriga pussel och svårlösta problem. Eftersom den är så pass klurig kommer du inte tröttna i första taget. Gocube är utmanande även för den med hög IQ – ska du lära dig att lösa den på kort tid så kräver det en hel del träning och tid.

Lär dig mer genom att titta på videor på nätet

Vill du lära dig mer om hur du löser kuben så kan du titta på olika videor på nätet. Det finns gott om filmer som folk har spelat in när de löser kuben på olika sätt. Tycker du att det är för svårt att lösa hela kuben direkt så kan du börja med att lösa en sida i taget.

Om du blir inspirerad och vill prova nya utmaningar så finns det gott om andra liknande kuber och pussel – i olika former, storlekar och färger. Så här finns något för alla! På sikt kanske du till och med börjar samla på olika typer av rubiks kub.

Beställ din gocube redan idag

Att köpa en gocube eller liknande kub på nätet är både bekvämt och smidigt. Du kan sitta hemma i soffan och bläddra bland utbudet och välja den kub som du tror passar dig bäst. Dessutom är priserna låga och leveranser går riktigt fort!

Så vad väntar du på? Beställ din egen gocube idag – eller ge bort den som present till någon i födelsedagspresent eller som julklapp.

Med gocube väntar många timmars utmanande underhållning och stimulans. Det är en utmärkt gåva till alla som exempelvis gillar schack eller andra kluriga strategispel. Fördelen med gocube är att du kan “spela” helt själv och behöver ingen fysisk motståndare för att ha roligt.

Dessutom kan du ta med dig din gocube när du är ute och reser. Den är så pass liten att den enkelt ryms i resväskan.

Skriv et svar