Diverse

Lys upp uteplatsen

Lys upp ditt hem och glöm inte trädgården, uteplatsen eller balkongen! Ljuskällor gör otroligt mycket för atmosfären – så väl inomhus som utomhus.

Flexibel ljuskälla

Ljuskällor utomhus skapar härlig atmosfär och ger dig ett extra rum även under den mörka årstiden. Du lyser lätt upp och skapar stämning med solcellslyktor. Det här är egentligen den alldeles perfekta utomhusbelysningen eftersom den laddas under dagen och skiner vackert om kvällen. Ett ytterligare plus i kanten är att det är en sådan otroligt flexibel form av ljuskälla. De är enkla och smidiga att flytta runt allt efter behov och du behöver ingen elanslutning. Nu behöver du inte tänka på att trassla ut sladdar eller att leta efter förlängningssladdar! Den där trasselhärvan som du så ofta ägnade dig åt att trassla ut är numera ett minne blott.
Här hittar du ett gediget sortiment av solcellsbelysning för alla behov. De är anpassade för det nordiska vädret och stundtals hårda klimat och många av lamporna klarar av att lysa vackert året om även när soltimmarna lyser med sin frånvaro. Deras konstruktion i rostfritt stål är hållbart och garanterar en lång livslängd.

Enkla och smidiga att placera

Du hittar solcellsbelysning i många olika utföranden, material, färger samt former. Behöver du lampor som lämpar sig perfekt för att sätta på fasaden kommer du med största sannolikhet att hitta de som faller dig i smaken här. De lämpar sig alldeles utomordentligt som väggbelysning och med en rörelsevakt lyser den upp exakt när du behöver ljus. Du finner även solcellslampor med spjut som du enkelt placerar där du vill ha dem. Kanske får de lysa upp gångvägen eller ge ett vackert sken åt en rabatt? Dekorera vackert med ljusslingor som är så enkla att sätta upp på de flesta ställen – endast fantasin sätter gränser här. Ja, det här var bara ett litet axplock av det breda utbudet av solcellsbelysning som finns på marknaden.

Skriv et svar