Kläder

Satsa på en snygg NBA keps

Oavsett om du är ett stort fan av basket eller inte, så kan du välja att köpa dig en NBA keps. Dessa kepsar är snygga att se på och är även vanliga att se på folks huvuden. NBA står för National Basketball Association. Tidigare hette de BBA, men de slogs samman med NBL och då valde man att byta till just NBA. Om du har ett favoritlag, så kan du välja en snygg NBA keps med deras logga på! Du kan välja kepsar med LA Lakers, Chicago Bulls, Boston Lakers samt många fler. Även du som har noll intresse av sporten, kan ändå satsa på en sådan här keps, då den är en perfekt accessoar!

Hitta rätt keps för dig

En stor fördel med NBA kepsar är att de finns i en mängd olika varianter, färger och med olika lag på. En snygg basketkeps kan passa in bra i din övriga klädstil och vara mer av en accessoar än att du hejar på ett visst basketlag. Du kan hitta din perfekta NBA keps hos MyHat. De erbjuder bland annat stretch snap, fitted keps, snapback keps, samt även mössor med loggor av lagen. Sedan finns det så klart även ett brett utbud av andra sorters kepsar hos dem. De har även olika mössor och hattar.

Hur tvättar man sin keps?

Om du är en person som har på dig keps, varje dag, så är det bra att då och då tvätta den. Hur du ska göra, det beror på vad för material den är i. Vissa kepsar går utmärkt att tvätta i tvättmaskinen, andra inte. En del kepsar går att köra i diskmaskinen. Den håller formen bättre där. Har du en keps som är ömtålig, så bör du tvätta den för hand. Ofta kan du hitta bra tvättråd på nätet för olika sorters kepsar som underlättar för dig.

Skriv et svar