Kläder

Underkläderna du inte kan utan

Kläder, mode, trender och utseende är något som står och har stått i fokus under flera decennier. Att kunna se bra ut och visa sin individualitet står i fokus både för damerna och herrarna. Dock finns det plagg du inte kan utan men samtidigt inte syns. Vad pratar vi om? Underkläderna, så klart.

Idag anses underklädeskollektionerna precis lika viktiga som övriga modetrender. Vilka underkläder kan du inte utan? I princip alla damer äger ett par stringtrosor, behå utan bygel, push up bh (för dig som behöver lite extra lyft) och vanliga trosor. Lite mer om underklädestrender och några heta tips finns att läsa om lite längre ner i artikeln.

Underkläder – snygga och bekväma

Två krav som alla underkläder måste uppfylla är att de ska både vara snygga och bekväma för den som bär dem. Klädesindustrin utvecklas för varje år, nya modeller och teknologier dyker upp och resultatet är klart. Vi kan idag njuta av riktigt sköna underkläder som inte skaver, som behåller rätt temperatur och är fantastiskt vackra. Naturmaterial blir allt vanligare och många väljer att köpa underkläder tillverkade på ett miljövänligt sätt. Det är en trend som verkar stanna kvar både när det kommer till kläder och underkläder.

Välj inte bort bomullen

Bomull är ett av de mest använda materialen för tillverkning av underkläder. Är du en av dem som tycker att spets är snyggare och väljer helst bort bomullen? Ja, vårt råd är att du ska tänka om. Bomull kanske inte har samma glans som spets men sanningen är att det har bevisat sig vara det hälsosammaste materialet för underlivet. Varför? Bomull andas, till skillnad från andra material och det minskar risken för svampinfektion. Givetvis kan du fortsätta att ha dina silkestrosor men bär dem helst under kortare perioder, till exempelvis under en fin middag. Ska du till jobbet bör du absolut välja bomullstrosor.

Skriv et svar