Resor

Upplev golf när det är som bäst

Tänk dig in i den där ultimata golfdagen med ett underbart väder. Du vet en sådan där komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Grunden för en underbar golfupplevelse kan naturligtvis kombineras med en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukost. Vi berättar mer om en sådan där underbar golfupplevelse i din närhet.

Njut av ditt golfspelande

Några av de detaljer som behövs för att uppleva golf när det är som bäst är fokus på själva golfen. Upplev golf på Knistad. Det är det exempelvis lät att enkelt hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar. Banan är välskött och greenerna är jämna. Efter nio hål kommer du till ett golfcafé. Efter 18:e hålet möts du direkt av terrassen och deras utebar, perfekt för ”after golf”. Golfbanan är som gjord för sällskapsspel och större golfarrangemang. Här trivs spelaren med det lite högre hcp men även spelaren med lägre hcp kan finna utmaning i de ibland knixiga hålen. Med fokus på golf finns det mesta inom golf men framför allt kunskapen i golf. Ny golfkollektion gällande kläder, utrustning och kunskap. Du kan enkelt uppgradera ditt set med att optimera dina vinklar på klubborna, du kan fylla på peg, tillbehör & bollförrådet eller göra en riktig utprovning av skor.

Njut av allt det övriga

Lugnet, den vackra omgivningen och inramningen gör golf med övernattning och middag till en riktig upplevelse. Visst är fokusen på golfen det viktiga men det är så mycket mer som spelar in ifall upplevelsen blir så där magisk. Då handlar det inte alltid om hur bra det gick på senaste rundan utan även maten, faciliteterna i övrigt och inte minst möjligheten till övernattning som ger det där lilla extra. Kanske kompenseras inte alltid en dålig golfrunda med bra njutningsområden i övrigt men varför chansa.

Skriv et svar