Dator och annan elektronik

Så hittar du rätt tvättställsblandare

Hur väljer man en bra tvättställsblandare till sitt badrum? Vad ska man tänka på? Det och lite till kommer vi gå igenom i den här texten. Oavsett om du håller på att bygga ett helt nytt badrum och ska inreda det eller om du renoverar ett befintligt så hoppas vi att du hittar en hel del matnyttigt här. Så läs vidare!

Det finns många olika typer av tvättställsblandare och det finns en del saker som man behöver tänka på och ta ställning till innan man väljer. För det första bör du komma fram till om du vill ha en blandare med ett eller två vred. Blandare med ett vred är de modernaste och populäraste idag. De brukar också leda till en något lägre vattenförbrukning vilket är skonsamt för miljön och gör att du sparar pengar. Blandare med ett vred passar bra i moderna badrum. Blandare med två vred ger ett mer traditionellt intryck och kan passa väldigt bra i mer retro-baserade badrum. Blandare med två vred leder oftast till en något högre vattenförbrukning, men i vissa miljöer passar de helt enkelt bäst.

Olika varianter av tvättställsblandare

En tvättställsblandare kan verkligen bli en snygg detalj i badrummet som lyfter hela badrummets stil. Om du väljer med känsla kan du säkert hitta någon som både smälter in men samtidigt ger en extra känsla av lyx, stil eller vad du nu är ute efter. Tvättställsblandare finns både i högre och lägre varianter och kan vara tillverkare i olika material och ha olika färg. Helkromade, klassiskt kromade, svarta och vita är vanliga varianter. Hitta urvalet här.

Tänk igenom helheten

Kom ihåg att när du ska inreda ett badrum är det viktigt att fundera över helheten. Det är inte bara tvättställsblandaren som ska bli rätt. Tänk igenom budgeten för hela projektet och se till så att du har råd att välja de produkter du vill. Fundera också igenom vilken stil du vill ha i badrummet som helhet så att du inte väljer en blandare som inte passar in med övriga produkter. Att renovera badrummet kan vara både roligt och jobbigt och det gäller att planera projektet väl. Vad ska du göra själv och vad ska du överlåta till hantverkare? Ofta kan kostnaderna skena iväg eftersom det generellt är dyrare att göra jobb i våtrum än vad det är i vanliga rum. Vi önskar dig ett varmt lycka till med ditt badrumsprojekt.

Skriv et svar